Maak het verschil door te produceren

Even koffiepauze! Yes, dat heb je dik verdiend. Maar terwijl je in je kop koffie roert zit je er lustig op los te scrollen op je mobiele telefoon. Je bent eigenlijk  niet aan het pauzeren, maar aan het consumeren. 

Consumeren is iets wat je vaak onbewust doet. Maar je kunt je tijd maar één keer besteden. In de tussentijd heb ik deze post geschreven, en ben ik aan het produceren. Jij kiest er voor om je tijd te besteden aan een zoektocht naar afleiding, kennis, tips, ideeën, of het laatste kattenfilmpje dat je absoluut niet mag missen. Heel goed, maar let op dat je leven niet alleen bij zoeken blijft. Ik besteed nu mijn tijd aan het toepassen van kennis om die met jou te delen. Zo voeg ik waarde toe. Zie je het verschil?

Wil jij productiever worden? Wees dan selectief in wat je consumeert en zorg dat je vaker produceert. Ik bedoel niet dat je nooit meer moet consumeren. Je kennis verrijken is zeer waardevol. Bijvoorbeeld door een blog te lezen of naar een podcast te luisteren. Maar alleen toegepaste kennis is van waarde. Succes is voor de doeners!

Welke kennis wil jij graag delen? Dit is je kans, ‘produceer’ het hieronder…

@Mindful.Barista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *