About the barista

Serving positive energy, kort maar krachtig. Het staat voor wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe.

Ik ben Timothy. Koffie is mijn passie en die passie deel ik graag met iedereen die daar om vraagt. Naast een goede kop koffie houd ik van sociaal contact. Ik ben graag met mijn handen bezig en heb nood aan afwisseling, voor mij geen “9 to 5″… Daarnaast wil ik mensen inspireren, ik houd er van om mijn kennis en ervaring met anderen te delen. Maar hoe kan ik dat allemaal combineren in een droomjob? Opeens wist ik het: barista met een mobiele koffiebar!

Koffie verbindt, het is zo’n mooi en eenvoudig product. Als adviseur kwam ik geregeld bij bedrijven en op evenementen. Het viel me op dat daar vaak inspiratieloze, slechte, of vieze koffie wordt geserveerd. Daar wil ik graag verandering in brengen. 

Ik streef naar kwaliteit en ik wil weten waar de koffie vandaan komt die ik serveer. Van plant tot klant. Alleen zo kan ik met een gerust hart mijn passie verkopen. Ik wil zeker zijn dat de boeren een juiste prijs hebben gekregen voor hun product en dat de arbeid(st)ers correct behandeld worden. Iedereen die mij een koffie besteld, krijgt de beste koffie van de wereld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *